Bredewater 26 - 2715 CA Zoetermeer - 079-200 2 200 - info@huisartsenpraktijk-entree.nl

Ons team

Dokter Vas Nunes runt de praktijk samen met dokter Vellinga en dokter Mol. De praktijk heette eerst Aviva, maar met de overname door dokter Vas Nunes is dit veranderd in Huisartsenpraktijk Entree.

Lorraine, Sarah en Shama zijn de vaste assistenten van Huisartenpraktijk Entree. Als een van hen ziek is op vakantie zit er soms een inval assistente; De assistenten zijn intensief betrokken bij het werk van de huisartsen. Zij zijn degenen die u als eerste hoort of ziet als u contact opneemt met huisartsenpraktijk Entree. U zult de assistenten aan de telefoon krijgen of achter de balie zien. Daarnaast hebben ze een eigen spreekuur voor bijvoorbeeld bloeddruk meten, injecties toedienen of uitstrijkjes maken en ondersteunen de assistentes de huisartsen bij kleine ingrepen.

Sinds kort zijn wij een opleidingspraktijk voor doktersassistentes. Per maart 2024 is Ann Abdel Wahab bij ons in opleiding, de komende twee jaar. Het zou goed kunnen dat u de eerste periode van haar opleiding gevraagd wordt of zij mag toekijken of oefenen bij kleine ingreepjes en aan de telefoon. In de loop van de tijd zullen wij haar de vrijheid geven om zelfstandig te werken. 

Daarnaast hebben we Kirstin Kauderer en Lorraine Kuiken (in opleiding) als praktijkondersteuners Somatiek voor iedereen met suikerziekte, asthma, COPD, hart- en vaatziekten, hoger cholesterol en hoge bloeddrukpatienten. Zij voeren periodieke controles uit en zorgt ervoor dat u - ondanks uw aandoening-  zo gezond mogelijk oud kan worden.

Melanie van Uffelen komt aan huis bij alle 75 plussers in de praktijk. Zij houdt een vinger aan de pols en kan snel helpen als u het - tijdelijk- thuis niet redt. Ze heeft laagdrempelig overleg met de huisartsen.

Verder werken we met een vast team van POH-GGZ en POH-Jeugd voor de psychische hulpverlening voor volwassenen en kinderen. Youri Helderman is POH-GGZ en werkt donderdagen bij ons in de praktijk.

 

 

Graag tot ziens bij Huisartsenpraktijk Entree.

waar gezondheid en zorg samen verder gaan

 

Huisarts
Sabine Vas Nunes
di/wo/do
Huisarts
Dirk Vellinga
ma/wo/vr
Huisarts
Anne Mol
ma/di
Huisarts
Marjolein Vermeulen
di
Doktersassistente
Sarah El-Azraki
ma/do/vr
Doktersassistente /
POH in opleiding

Lorraine Kuiken
ma/wo
Praktijkmanager
Lotte van Kins-Kettenis
wo